Tuntsa®-vaelluskota 4,0m

503.00562.00

UUSITTU MALLI!

Vaelluskota on kevyt ja tilava majoite, joka sopii erityisen hyvin myös vaativille eräreissuille. Kodan vahvuus ja erikoisuus on mahdollisuus tulien tekoon – pienen nuotion avulla vaelluskodasta tulee miellyttävän lämmin ja kuiva suoja huonollakin kelillä.

Toimitusaika n 2 viikkoa.

Kodasta myös pienempi malli 3,5m.

Saatavana oliivi ja grafiitti harmaa, myös kangasta metreittäin, ota yhteyttä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

DSC01405Kodan reilut tilat tekevät siitä houkuttelevan majoitusvaihtoehdon – kodassa pystyy hyvin jopa seisomaan, ja myös lattiatilaa on reilusti kaikille varusteille.

Kodan huipussa on helposti käytettävä savuaukko: koko huippu on avattu toimimaan savuaukkona, ja sen peitoksi laskeutuu erillinen huppu, joka sulkee aukon sateelta. Aukon kokoa on helppo säätää tulien mukaan, jolloin lämpöä ei myöskään turhaan karkaa ulos kodasta.

Keskisalkoa varten kodan huipussa on kestävä alumiininen kuppi, ja kangasosien ripustus on ratkaistu vahvoilla ”turvavyö”-nauhoilla.

UUSIA YKSITYISKOHTIA!

Nyörinkiristin Suljettava pussi myrskynaruille säädettävät kiilalenkit

Uudistuneessa kotamallissa on muutamia käytännöllisiä uudistuksia:

  • myrskynaruissa on alumiiniset kiristimet
  • kodan mukana tulee kolme erillistä myrskynarupussia, jotka voidaan kiinnittää haluttuihin kiristyslenkkeihin kodan ulkopuolella – suljettaviin pusseihin pakattuna pitkät narut säilyvät järjestyksessä kotaa pakattaessa. Myrskynarut lisävarusteena
  • maakiilojen lenkit ovat nyt säädettävät, mikä helpottaa ja nopeuttaa kodan pystytystä epätasaisessa maastossa – kangas on helpompi kiristää tasaisesti ilman kiilojen siirtelyä. Kiiloja 10+1 kpl, ei sisälly toimitukseen.
  • kodan oviaukon vetoketju on vaihdettu aiempaa vahvempaan

Pystytysvideo

Lisätiedot

Paino

n. 3kg ilman keskisalkoa, keskisalko 970g

Korkeus pystytettynä

n. 3,2m

Väri

Oliivi metsänvihreä

Materiaali

– sisältä alumiinipinnoitettu – vedenpitävä – UV-suojattu nailonkangas

Rakenne

– yksinkertaisesta kankaasta tehty 10-kulmainen kota – suuri vetoketjullinen ovi – ovi kokonaan avattuna kota toimii myös louteena – helmassa 40cm liepeet – huipussa sisältäpäin suljettava savuaukko

Lisäosat

– valinnaisena 6-osainen alumiininen keskisalko (970g) – suljettavat myrskynarupussit (3kpl) pitävät narut järjestyksessä – KOTAPAKETTIIN EI KUULU MAAKIILOJA!

Mitat

– pohjan halkaisija n.400cm – 3-4 henkilöä – keskisalko n.310cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuntsa®-vaelluskota 4,0m”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...