Tuntsa®-vaelluskota 3,5m

Arvio 4.75 5:stä perustuen 4 asiakkaan arvioon.
(4 tuotearviota)

398.00449.00

Suosittu malli !

Nyt vain vihreänä !

Vaelluskota on kevyt ja tilava majoite, joka sopii erityisen hyvin myös vaativille eräreissuille. Kodan vahvuus ja erikoisuus on mahdollisuus tulien tekoon – pienen nuotion avulla vaelluskodasta tulee miellyttävän lämmin ja kuiva suoja huonollakin kelillä.

Tuntsa-vaelluskodasta on myös suurempi malli 4,0m.

Tästä saatavana myös vaalean harmaa väri, huippu kuvasta poiketen samanvärinen kuin kota muuten. Vaalea kangas ei ole palosuojattu.

Saatavana myös kangasta metreittäin, ota yhteyttä.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kodan sisällä mahtuu hyvin seisomaanKodan reilut tilat tekevät siitä houkuttelevan majoitusvaihtoehdon – kodassa pystyy hyvin jopa seisomaan, ja myös lattiatilaa on reilusti kaikille varusteille.

Kodan huipussa on helposti käytettävä savuaukko: koko huippu on avattu toimimaan savuaukkona, ja sen peitoksi laskeutuu erillinen huppu, joka sulkee aukon sateelta. Aukon kokoa on helppo säätää tulien mukaan, jolloin lämpöä ei myöskään turhaan karkaa ulos kodasta.

Keskisalkoa varten kodan huipussa on kestävä alumiininen kuppi, ja kangasosien ripustus on ratkaistu vahvoilla “turvavyö”-nauhoilla.

UUSIA YKSITYISKOHTIA!

Nyörinkiristin Suljettava pussi myrskynaruille säädettävät kiilalenkit

Uudistuneessa kotamallissa on muutamia käytännöllisiä uudistuksia:

 • myrskynaruissa on alumiiniset kiristimet
 • kodan mukana tulee kolme erillistä myrskynarupussia, jotka voidaan kiinnittää haluttuihin kiristyslenkkeihin kodan ulkopuolella – suljettaviin pusseihin pakattuna pitkät narut säilyvät järjestyksessä kotaa pakattaessa. Myrskynarut lisävarusteena
 • maakiilojen lenkit ovat nyt säädettävät, mikä helpottaa ja nopeuttaa kodan pystytystä epätasaisessa maastossa – kangas on helpompi kiristää tasaisesti ilman kiilojen siirtelyä. Kiiloja 8 +1 kpl, ei sisälly toimitukseen.
 • kodan oviaukon vetoketju on vaihdettu aiempaa vahvempaan

Pystytysvideo

Lisätiedot

Paino

ilman keskisalkoa 2.5 kg, keskisalko 805g

Korkeus pystytettynä

2,8m

Materiaali

– sisältä alumiinipinnoitettu – vedenpitävä – palosuojattu nailonkangas

Rakenne

– yksinkertaisesta kankaasta tehty 8-kulmainen kota – suuri vetoketjullinen ovi – ovi kokonaan avattuna kota toimii myös louteena – helmassa 40cm liepeet – huipussa sisältäpäin suljettava savuaukko

Mitat

– pohjan halkaisija n.350cm – 2-3 henkilöä – keskisalko n.270cm (valinnainen)

4 arviota tuotteelle Tuntsa®-vaelluskota 3,5m

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Kari Kuivalainen

  Kota on ollut nyt 3 vuotta käytössä ja osoittautunut monipuoliseksi retkeilymajoitteeksi. Kodan keveyden vuoksi se on ollut mukana pitkillä reissuilla. Kalastus käytössä kota on ollut tukikohtana ja on ollut myös hyvä lämmittely paikka kylmillä ilmoilla ootto-onki kalastuksessa lohilammilla.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  timo reinikainen

  Olemme käyttäneet kotaa jo 4 vuotta Inarijärven reissuilla. Aivan ehdoton hankinta. Jo pelkkä Trangian käyttö ruokaa tehdessä saa kodan todella sopivan lämpöiseksi huonommallakin kelillä. Seisomakorkeus on mahtava plussa. Kota on varmasti täysin vedenpitävä. Muutamat rajut myrskyt on koettu hyvällä menestyksellä.

  Lainasin tätä kotaa ystäville vaellukselle Ruotsin Rostojärvelle ja heidän mielestään tämä oli mukavampi majoite kuin teltta

 3. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  psaarinen

  Laadukkaan oloista kangasta kun purkasin paketista, Vielä en ole ehtinyt pystyttämään. Kiilojen puuttuminen vähentää yhden tähden. Eli kiiloja tarvii nyt sitten alkaa etsiskellä, Outoa ettei kiiloja ole lisävarusteena myynnissä?

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Markus Tanskala

  Melonta reissu Inarilla takana ja kota majoitteena, tilaa oli kahdelle miehelle varusteineen loistavasti, tämä tuote olisi pitänyt hankkia jo vuosia sitten.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...