Tuntsa®-vaelluskota 3,5m

(9 tuotearviota)

398.00454.00

Suosittu malli !

Vaelluskota on kevyt ja tilava majoite, joka sopii erityisen hyvin myös vaativille eräreissuille. Kodan vahvuus ja erikoisuus on mahdollisuus tulien tekoon – pienen nuotion avulla vaelluskodasta tulee miellyttävän lämmin ja kuiva suoja huonollakin kelillä.

Toimitusaika tällä hetkellä n  viikko. Maastokuvioa ei enää saatavilla, uusi väri grafiiti harmaa

Tuntsa-vaelluskodasta on myös suurempi malli 4,0m.   Läpivienti kaminan piipulle saatavissa molempiin eri tilauksesta.

Saatavana myös kangasta metreittäin, ota yhteyttä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kodan sisällä mahtuu hyvin seisomaanKodan reilut tilat tekevät siitä houkuttelevan majoitusvaihtoehdon – kodassa pystyy hyvin jopa seisomaan, ja myös lattiatilaa on reilusti kaikille varusteille.

Kodan huipussa on helposti käytettävä savuaukko: koko huippu on avattu toimimaan savuaukkona, ja sen peitoksi laskeutuu erillinen huppu, joka sulkee aukon sateelta. Aukon kokoa on helppo säätää tulien mukaan, jolloin lämpöä ei myöskään turhaan karkaa ulos kodasta.

Keskisalkoa varten kodan huipussa on kestävä alumiininen kuppi, ja kangasosien ripustus on ratkaistu vahvoilla ”turvavyö”-nauhoilla.

Kaminaa varten läpivienti saatavilla eri tilauksesta, myös 4 m:n kotaan.

UUSIA YKSITYISKOHTIA!

Nyörinkiristin Suljettava pussi myrskynaruille säädettävät kiilalenkit

Uudistuneessa kotamallissa on muutamia käytännöllisiä uudistuksia:

 • myrskynaruissa on alumiiniset kiristimet
 • kodan mukana tulee kolme erillistä myrskynarupussia, jotka voidaan kiinnittää haluttuihin kiristyslenkkeihin kodan ulkopuolella – suljettaviin pusseihin pakattuna pitkät narut säilyvät järjestyksessä kotaa pakattaessa. Myrskynarut lisävarusteena
 • maakiilojen lenkit ovat nyt säädettävät, mikä helpottaa ja nopeuttaa kodan pystytystä epätasaisessa maastossa – kangas on helpompi kiristää tasaisesti ilman kiilojen siirtelyä. Kiiloja 8 +1 kpl, ei sisälly toimitukseen.
 • kodan oviaukon vetoketju on vaihdettu aiempaa vahvempaan

Pystytysvideo

Lisätiedot

Paino

ilman keskisalkoa 2.5 kg, keskisalko 805g

Korkeus pystytettynä

2,8m

Materiaali

– sisältä alumiinipinnoitettu – vedenpitävä – UV-suojattu nailonkangas

Rakenne

– yksinkertaisesta kankaasta tehty 8-kulmainen kota – suuri vetoketjullinen ovi – ovi kokonaan avattuna kota toimii myös louteena – helmassa 40cm liepeet – huipussa sisältäpäin suljettava savuaukko

Mitat

– pohjan halkaisija n.350cm – 2-3 henkilöä – keskisalko n.270cm (valinnainen)

9 arviota tuotteelle Tuntsa®-vaelluskota 3,5m

 1. Kari Kuivalainen

  Kota on ollut nyt 3 vuotta käytössä ja osoittautunut monipuoliseksi retkeilymajoitteeksi. Kodan keveyden vuoksi se on ollut mukana pitkillä reissuilla. Kalastus käytössä kota on ollut tukikohtana ja on ollut myös hyvä lämmittely paikka kylmillä ilmoilla ootto-onki kalastuksessa lohilammilla.

 2. timo reinikainen

  Olemme käyttäneet kotaa jo 4 vuotta Inarijärven reissuilla. Aivan ehdoton hankinta. Jo pelkkä Trangian käyttö ruokaa tehdessä saa kodan todella sopivan lämpöiseksi huonommallakin kelillä. Seisomakorkeus on mahtava plussa. Kota on varmasti täysin vedenpitävä. Muutamat rajut myrskyt on koettu hyvällä menestyksellä.

  Lainasin tätä kotaa ystäville vaellukselle Ruotsin Rostojärvelle ja heidän mielestään tämä oli mukavampi majoite kuin teltta

 3. psaarinen

  Laadukkaan oloista kangasta kun purkasin paketista, Vielä en ole ehtinyt pystyttämään. Kiilojen puuttuminen vähentää yhden tähden. Eli kiiloja tarvii nyt sitten alkaa etsiskellä, Outoa ettei kiiloja ole lisävarusteena myynnissä?

 4. Markus Tanskala

  Melonta reissu Inarilla takana ja kota majoitteena, tilaa oli kahdelle miehelle varusteineen loistavasti, tämä tuote olisi pitänyt hankkia jo vuosia sitten.

 5. Sami Lillstrang (varmistettu kirjoittaja)

  Muutaman vuoden ollut käytössä. Toimii kelistä riippumatta kesän kalareissuilla ja syksyn metästysreissuilla. Helppo pystyttää ja pakata. Ollut kyllä hyvä hankinta.

 6. Marko Kelokaski

  Tästä ei kyllä majoite enää voi paremmaksi mennä, yksinkertainen on kaunista !!!

 7. Ilpo Pernu

  Kolmen hengen tunneliteltan jälkeen tuntui että miten sitä on voinut selvitä ilman kotatelttaa. Nukkuuhan teltassakin mutta ne ilta- ja aamuaskareet on paljon helpompaa kodassa.

 8. Lauri alias Late

  Olen tullut monta yötä vanhemmaksi tässä kodassa, kovillakin pakkasilla, (yli 20 monta kertaa)hyvin on toiminut. Ruotsalainen kamina tosin on ollut suurena apuna 🙂
  Suosittelen tuotetta, on kevyt ja kestävä. Nyt vaan on hinta pompsahtanut.

 9. Matti Hölsö (varmistettu kirjoittaja)

  Muutama reissu takana kodan kanssa.Voin lämpimästi suositella kotaa.
  Varsinkin nyt vanhempana/ kankeampana ei kaipaa enää krampin pelossa mönkimistä telttaan ja pois.Pukemiset onnistuu lämpimässä seisaaltaan kun risukeittimeen laittaa tulet.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...